Ofte stillede spørgsmål

Det koster fra kr. 110,00 pr. kat pr. døgn i værelse uden løbegård. Med løbegård koster det fra kr. 135,00. Værelserne er store, så har du flere katte, kan de nemt være i samme værelse. Priserne stiger ved flere katte i samme værelse. Alle priser er inkl. kvalitetsfoder, kattegrus, pasning og pleje samt moms. Se priser her.

Vi har valgt at fodre med kvalitetsfodret Rigtig Specialkost. Det er særdeles velegnet til katte der stiller særlige krav såsom pels-, allergi-, fordøjelses- og urinvejs problemer. Man må gerne tage eget foder med. Der gives ikke nedslag i lejeprisen.

Værelserne er designet så kattens behov tilgodeses. Den har mulighed for at trække sig tilbage i værelset og være sig selv, men kan også søge frem og se de andre katte. 32 værelser har egen udgang med løbegård med ting fra naturen. Alle værelser har et 180 cm højt kradsetræ med flere liggepladser og huler. Alle værelser har også en hylde som er højt oppe. Katte elsker at ligge højt. Der er selvfølgelig kattebakke, mad og vand skåle i alle værelser.

Alle katte der opholder sig i pensionen skal være behandlet for lopper og orm. Katten skal også være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza – husk at have attest med.
Hvis jeg opdager lopper eller orm, vil katten blive behandlet på ejers regning.

Vi henter og bringer gerne din katten. Du skal have en transportkasse til katten. Har du flere katte, skal kattene i hver sin transportkasse. Det koster kr. 5,00 pr km hver vej.

Vi har åbent alle dage og faste åbningstid. (Den 24/12 og 31/12 har vi lukket for ankomst og afrejse). Når man booker et værelse til sin kat, skal man oplyse ankomst- og afhentningstidspunkt, så vil der være en til at tage imod jer og katten.

Man er meget velkommen til at tage ting med hjemmefra. Katten vil føle mig mere tryg, hvis den har velkendte ting i værelset, som dufter af den selv og det hjem den kommer fra.

Når du booker et værelse via hjemmesiden, skal du oplyse dit kortnummer. Beløbet vil derefter automatisk blive trukket fra dit kort.

Der kan også betales ved ankomst med Dankort, Visa eller Mastercard.

Vi ligger i en lille landsby der hedder Aulby ikke så langt fra Middelfart. Vi ligger som det sidste hus på en blind vej. Vi er tæt på motorvej så det er nemt at komme til og fra.
Vi er en familie på 4 som alle holder meget af dyr. Vi har heste, undulater og en kat.

Det første vi gør, er at kontakte ejer. Vi vil derefter i samråd med ejer gøre, hvad ejer har besluttet. Det kunne f.eks. være at køre katten til dyrlæge (for ejers regning)
Kan vi ikke få fat i ejer, kontaktes dyrlægen, som er tilknyttet pensionen (for ejers regning) det vil så være dyrlægen der beslutter, hvad der skal gøres.
Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få fat i ejer inden der træffes nogle beslutninger omkring kattens videre behandling.
Dør katten under sit ophold ved os, erstatter vi ikke katten.

Voksne hankatte skal være kastrerede.

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen og dyrlæge Linda Thomsen fra Dyrlægegården i Kauslunde tilser os.

Under fanebladet Book nu kan man vælge at leje et værelse med eller uden løbegård. Man vælger ankomst- og afhentningsdag. Udfylder felterne med ejer oplysninger samt oplysning om katten. Tidspunkt man kommer med katten og hvornår man henter igen skal også udfyldes. Har man brug for at give flere oplysninger kan feltet særlige ønsker.
Man kan selvfølgelig også ringe eller skrive en mail .

Man kan kun booke et værelse til sin kat i højsæson, vi flytter ikke rundt på katten. Man kan altså ikke dele kattens ophold i 2 værelser.

Minimums leje er 3 dage. Der afregnes pr. påbegyndt dag, det vil sige afleverings- og afhentningsdag er fulde betalings dage.

Det er ikke et krav, at din kat er forsikret, men kattens ophold ved os er på egen risiko.
Vi erstatter ikke ting der går i stykker ej heller hvis katten dør.

Man kan altid aflyse sin booking. Aflysningen skal ske skriftligt enten via mail eller på hjemmesiden under kontakt. Vi har et gebyr på kr. 250,00 for afbestilling. Hvis man afbestiller med mere end 14 dages varsel, vil man få det resterende beløb tilbagebetalt. Ved afbestilling med mindre end 14 dage refunderes der ikke. Har man ikke betalt på forhånd, vil der blive sendt en faktura på hele beløbet, dvs. betalingen er bindende.

Sommerferie (uge 26-32) er bindende fra 1.maj.

Pensionen er åben for alle, og man kan komme rundt og se det hele, man skal bare have lavet en aftale på forhånd.

Standard værelse uden løbegård

110 kr. / døgnVores helt basale værelse
 • Klatretræ
 • Luksus foder
 •  
Populær

Luksus værelse med løbegård

135 kr. / døgnVores luksus værelse
 • Klatretræ
 • Luksus foder
 • Løbegård

Betingelser

 1. Der afregnes pr påbegyndt dag, det vil sige afleverings- og afhentningsdage er fulde betalings dage. Der afregnes for hele opholdet også selvom kat/katte tager hjem før tid.
 2. Minimums betaling er 3 dage.
 3. Bemærk at vi har et gebyr på kr. 250,-for afbestilling af din reserveringer.
 4. Hvis du afbestiller med mere end 14 dages varsel, vil du få det resterende beløb tilbagebetalt.
 5. Ved afbestilling med mindre end 14 dage refunderes der ikke. Har man ikke betalt på forhånd, vil der blive sendt en faktura på hele beløbet, dvs. betalingen er bindende.
 6. Man kan ændre i booking op til 14 dage før ankomst. Derefter er bookingen bindende. Man kan ikke flytte bookingen til en anden måned.
 7. Sommerferie booking (1/6 til 31/8) er bindende fra 1. maj og der opkræves fuld betaling ved afbud.
 8. Uge 7 og uge 42 lejes ud på ugebasis.
 9. Katten skal være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza (attest skal fremvises).
 10. Voksne hankatte skal være kastrerede.
 11. Kattens ophold i Vestfyns Kattepension er for ejers regning og risiko. Medbring gerne kattens eget tæppe, hule, legetøj mm. så katten har en kendt duft med sig og føler sig tryg.
 12. Jeg kan desværre ikke garantere, at alle katte der opholder sig i pensionen er loppefrie, så for en sikkerhedsskyld bedes du behandle katte for lopper inden den kommer. 
 13. Finder jeg lopper eller orme, behandler jeg katten for ejers regning.
 14. Bliver katten syg under sit ophold i pensionen, kontakter jeg ejer. Kan jeg ikke komme i kontakt med ejer kontaktes dyrlægen, der er tilknyttet pensionen. Udgifter i forbindelse med dyrlæge vil blive pålagt ejer.
 15. Dør katten under sit ophold, erstattes den ikke.
Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort