Se værelser

Alle vores værelse er rigt udstyret med klatretræ og legetøj og hvileplads. Luksusværelserne har også udgang til egen løbegård med græs, træstub og ægte kradsetræ.

Standard værelse uden løbegård

110 kr. / døgnVores helt basale værelse
  • Klatretræ
  • Luksus foder
  •  
Populær

Luksus værelse med løbegård

135 kr. / døgnVores luksus værelse
  • Klatretræ
  • Luksus foder
  • Løbegård

Værelser

Det var specielt vigtigt for os, da vi byggede pensionen, at alle kattes behov blev opfyldt. Alle 46 værelser er store og med højt til loftet. Der er et stort kradsetræ på 180 cm i alle værelser, hvor katten kan lege og gemme sig i kattehuler. 32 værelser har egen udgang til stor løbegård med kattelem, så katten bestemmer selv, om den vil være inde eller ude hele døgnet. I løbegården er der græs og træstammer, som katten kan hoppe rundt på og kradse kløer. Værelserne er designet, så der tages hensyn til de forskellige behov en kat har. Den kan trække sig tilbage i værelset, hvor den kan ligge i fred og ro på den store brede hylde eller den kan søge frem i værelset, hvor den kan se de andre katte. Der er selvfølgelig kattebakke, mad og vandskåle og legetøj. Man må selvfølgelig gerne tage ting med hjemmefra f.eks. kattehule, legetøj, tæppe mm. Alle værelser er opført i rengøringsvenlige materialer, så det kan desinficeres efter hvert besøg.
Se vores lækre værelser her

Kvalitetsfoder

Ikke to katte er ens, og skal derfor heller ikke fodres ens. Jeg har valgt at fodre med Rigtig Specialkost, som er et kvalitetsfoder som er særdeles velegnet til katte der stiller særlige krav såsom pels-, allergi-, fordøjelses- og urinvejs problemer. Der tages højde for om katten er killing eller voksen. Der er foder inde ved katten døgnet rundt med mindre andet er aftalt. Katte elsker at spise tit men lidt ad gangen. Du er velkommen til at tage eget foder med, men der gives ikke nedslag i prisen. Hvis der skal tages særlige hensyn til din kat, skal du blot fortælle mig det.

Pleje

Alle katte i pensionen bliver set til flere gange i døgnet. Der er nusse- og kæletid, og alle katte kommer på skift ud i fællesarealet for at lege og få lidt motion. Har din kat brug for ekstra pleje f.eks. at blive børstet eller få medicin, skal du blot oplyse mig om det, så klarer jeg også det. Det er nemlig vigtigt, at din kat har det godt, mens den er på ferie i pensionen.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort